Več kot 20 let izkušenj

Vodja in lastnik laboratorija, Samo Palčič, ima več kot 20 let izkušenj z zobotehniko in zobno protetiko. Že od leta 2002 vodi samostojni zobotehnični laboratorij, v katerem z izbrano ekipo sodelavcev učinkovito rešujemo težave pacientov in jim pomagamo do samozavestnega nasmeha.

Najnaprednejše rešitve v zobotehniki

Z izpopolnjevanjem svojega znanja in spremljanjem stroke redno uvajamo najnaprednejše tehnologije. Tako smo že pred časom digitalizirali velik del našega dela s CAD/CAM tehnologijo in začeli uporabljati digitalni scanner za skeniranje zobnih modelov, rezkalni stroj in 3D tiskalnik. Uspešno vpeljujemo tudi trende brezkovinske protetike, ki z biokompatibilnimi materiali uspešno premaguje izzive vedno pogostejše preobčutljivosti na kovino, hkrati pa zagotavlja še bolj dovršene protetične izdelke z boljšo estetiko in ki jih pacienti z veseljem uporabljajo.

Neprestano iščemo nove rešitve in tehnologije, s katerimi lahko pacientom pomagamo do popolnega nasmeha. Pri vsem, kar počnemo, so naš cilj nasmejani in zadovoljni ljudje.

24 let +

let izkušenj

18 let +

zasebnega laboratorija

10 +

različnih storitev

Kontakt

Stopite v stik z nami

Izpolnite spodnji obrazec in kmalu se vam oglasimo.

O nas