September 22, 2020

Piškotki in kako jih uporabljamo

Na tej strani so zapisane informacije o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani sp-dent.si

Kaj so piškotki in kako delujejo?

Piškotki so majhne datoteke, ki jih obiskana spletna mesta pošljejo v vaš računalnik in shranijo v njem. Piškotki so shranjeni v datotečnem imeniku spletnega brskalnika. Ob naslednjem obisku spletnega mesta brskalnik prebere piškotek in posreduje informacije spletnemu mestu ali drugemu elementu, ki je nastavil piškotek. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj uporabljamo piškotke?

Na našem spletnem mestu uporabljamo piškotke, da vam lahko ponudimo optimalno izkušnjo pri obisku in izboljšamo spletno mesto.

Katere piškotke uporabljamo?

Uporabljamo naslednje piškotke:

Lastni piškotki:

Ime piškotka Trajanje piškotka Opis piškotka
cookie_notice_accepted 1 mesec Strinjanje z uporabo piškotkov

Kako lahko upravljam s piškotki?

Če se ne strinjate z uporabo piškotkov na našem spletnem mestu, se lahko odjavite tukaj. Možnosti za upravljanje piškotkov so na voljo tudi v spletnem brskalniku. Spletni brskalniki za onemogočanje piškotkov uporabljajo različne načine, ki jih običajno najdete v meniju Orodja ali Možnosti. Več o možnostih upravljanja piškotkov v posameznih brskalnikih si lahko preberete na spodnjih povezavah:

Varovanje podatkov, ki jih posredujete s piškotki

Zavezujemo se, da bomo vse pridobljene podatke uporabljali izključno za lastne potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Dostop do osebnih podatkov je dovoljen samo pooblaščenim osebam

SP DENT
Litijska cesta 45
1000 Ljubljana

Piškotki